جراحی بینی برای همه افراد از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. مراقبتهای بعد از جراحی به اندازه خود جراحی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. این مراقبتها در برخی جراحی ها نیاز به زمان زیاد دارد و شاید بعد از دوسال از گذشت جراحی بافتهای پوست بینی ترمیم نشده باشد. این امر بخصوص در افرادی که دارای بینی گوشتی می باشد دیده می شود. و استفاده از دارو برای تسریع روند بهبودی تاثیری در این امر ندارد . علاوه بر این زنان برای بادرار شدن بعد از جراحی نگرانی هایی در این خصوص دارند. بیشترین نگرانی آنها اینست که بارداری بر شکل بینی جراحی شده اثر گذاشته و آن را بدشکل می کند. در این مقاله به طور مفصل درباره این موضوع می پردازیم.
بعد از بهبودی کامل و ترمیم بینی می توان برای بارداری اقدام نمود. این امر نیازمند زمان لازم برای اطمینان از مستحکم شدن ساختمان بینی و خون رسانی به بافت های جراحی شده می باشد. برای اطلاع از زمان دقیق بهبودی بینی باید با جراح بینی مشورت شود. پزشک با معاینه و بررسی های لازم زمان مناسب را تشخیص می دهد و در صورت بهبودی فرد می تواند باردار شود.
به طور طبیعی بارداری علاوه بر ایجاد تغییرات در هورمون های بدن ظاهر فرد را تحت تاثیر قرار می دهد. یکی از این تغییرات ظاهری در دوران بارداری، تورم بینی می باشد. تورم بر بینی تاثیر گذاشته و باعث افزایش حجم تیغه میانی و میزان مخاط بینی می شود. بنابراین حفره های سینوسی دچار تراکم شده و فرد را باید به این نکته توجه داشت که این تغییرات دائمی نبوده و بعد از دوران بارداری اثرات آن از بین می رود.
جراحی بینی از آن نوع جراحی هاست که به علت سنگین بودن تاثیرات بدی بر روی جنین می گذارد . استفاده از داروهای بیهوشی و بی حسی در اتاق عمل و عوارض بعد از جراحی بینی بر جنین تاثیرات منفی می گذارد. در صورت انجام جراحی بینی در صورتی که عوارض بعد از جراحی نادیده گرفته شود، بینی در دوران بارداری ورم می کند که این باعث می شود جراح نتواند تغییرات لازم در بینی را اعمال کند. همچنین جراحی بینی با هدف زیبایی سلامت مادر و جنین را به خطر می اندازد به همین جهت پزشکان توصیه می کنند این جراحی بعد از اتمام دوره بارداری انجام شود.
برخی از خدمات دکتر فرزان رضایی جراح بینی و صورت
منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم
با تشکر مدیریت سایت دکتر فرزان رضایی جراح زیبایی صورت و بینی