تفاوت بینی گوشتی و استخوانی

مردم بینی های خود را تحت عنوان بینی گوشتی، بینی استخوانی از یک دیگر تفکیک می کنند. اما این تفکیک در جراحی بینی نیز تاثیر بسیاری دارد. اما چه تفادت هایی در بینی های گوشتی و استخوانی وجود دارد؟ مراحل جراحی بینی استخوانی به چه صورت است؟

عمل بینی

جراحی بینی

انجام جراحی بینی که در تمام قشر های جامعه رواج پیدا کرده است. جراحی بینی دارای تکنیک ها و روش های مختلفی می باشد. افراد به دلایل مختلف اقدام به انجام جراحی زیبایی بینی می کنند. گاهی دلیل افراد بر ایجاد تغییرات زیبایی در چهره خود مشتاق انجام جراحی بینی بوده و گاهی دلیل عمل بینی رفع مشکلاتی همچون تنگی نفس می باشد . برخی از جراحی های بینی شامل موارد زیر است:

 سن مناسب جراحی بینی

جراحی زیبایی بینی که در تمام جنسیت ها رواج بسیاری پیدا کرده است، در بانوان با توجه به میزان رشد بین 15 الی 16 سالگی به بعد و در مردان بین 17 الی 18 سالگی می توانند اقدام به انجام جراحی زیبایی بینی نمایند.

بهتر است با دقت به نظر پزشک خود دقت نمایید و اصرار برای انجام این جراحی نداشته باشید تا عوارض ناشی از جراحی بینی برای شما ایجاد نشود.

تفاوت بین بینی های استخوانی و بینی های گوشتی

یکی از مهم ترین پارامتر ها در جراحی بینی، نوع ضخامت پوست بینی می باشد. ضخامت پوست در بینی های گوشتی نسبت به بینی های استخوانی بیشتر است . در نتیجه تورم بعد از جراحی بینی گوشتی نسبت به جراحی بینی استخوانی بیشتر می باشد.

در بینی های استخوانی دارای قوز بر روی بینی هتسند، معمولا از پوست نازک برخوردار می باشند.

افرادی که در نوک بینی های غضروف پهن دارند، پوست بینی آن ها ضخیم بوده اصولا بینی گوشتی داشته و از حساسیت های بیشتری در جراحی بینی برخوردار می باشند.

تاثیر نوع بینی در جراحی بینی چیست؟

علاوه بر تفاوت هایی که بینی گوشتی و استخوانی با یکدیگر دارند، در جراحی بینی نیز به روش های متفاوتی برای هر کدام مورد استفاده قرار می گیرد .

جراحی بینی باز اصولا برای بینی های استخوانی و یا بینی های بدون قوز مورد استفاده قرار می گیرد . در بینی های استخوانی اصولا جراح بینی از روش جراحی بینی بسته نیز می تواند کمک بگیرد.

تورم و کبودی در عمل بینی استخوانی کمتر است.

استفاده از چسب بینی در بینی ها استخوانی کمتر می باشد.

فیلم جراحی بینی گوشتی 4 سال بعد از جراحی توسط دکتر فرزان رضایی

عوارض جراحی بینی

اگر جراحی بینی توسط جراح بینی خود صورت گیرد عوارض ناشی از جراحی بینی بسیار کم می شود. برخی از عوارض جراحی بینی شامل

ایجاد مشکلات تنفسی

ایجاد مشکلات به دلیل استفاده از بیهوشی

ایجاد تورم و کبودی که با گذشت چند روز رفع می شود.

برای دریافت نتیجه مناسب از جراحی بینی، باید به یک جراح بینی خوب مراجعه نمایید تا به بهترین شکل ممکن توسط یک متخصص ماهر جراحی بینی شما انجام شود .

راه های ارتباطی با دکتر فرزان رضایی ، جراح زیبایی بینی و صورت

شماره تماس :22900071

پیج اینستاگرام دکتر فرزان رضایی

Message Us on WhatsApp