عوارض و مشکلات جراحی بینی به چند دسته تقسیم می شود؟ دلیل تنگ شدن مجرای بین بعد از جراحی چیست؟ برای اطلاع از پاسخ این پرسش ها مطلب ذیل را بخوانید. صورت یکی از قسمت های بدن می باشد  که بیشتر در معرض دید قرار دارد و بینی در مرکزیت آن می باشد. جراحی در این عضو کانونی یکی از رایج ترین و شایع ترین عمل های زیبایی است. اگر چه این جراحی باهدف ایجاد ظاهر متناسب در فرد انجام می شود اما همراهی پزشک متخصص و داشتن آگاهی های کافی در این زمینه می تواند بر سلامت روان و جسم فرد تاثیر گذار باشد. به دلیل وجود بینی در وسط صورت ، این عضو نقش بسیار مهمی در زیباتر کردن فرد دارد و اگر اصول زیبایی رعایت شود موجب می شود که چهره بیمار به بهترین نحو تغییر کند.

عوارض جراحی بینی- دکتر فرزان رضایی - faceplast.com

عوارض جراحی بینی

عوارض عول بینی 

بینی ها در افراد مختلف کاملا متفاوت هستند و به همین دلیل است که جراحی زیبای در آن  جزو پر چالش ترین عمل ها محسوب می شود. این عمل اگر به طور صحیح و از روی اصول علمی انجام نشود ممکن است مشکلات و عوارض عمل بینی را برای بیماران به وجود بیاورد و گاهی  این عوارض زندگی بیمار را تحت تاثیر منفی قرار می دهد.

به طور کلی عوارض جراحی بینی به دو دسته کلی تقسیم می شوند:

عوارض و مشکلات تنفسی

این عارضه به دلیل چسبندگی های داخل بینی ، باقی ماندن انحراف تیغه بینی و یا به دلیل کوچک شدن بیش از حد سوراخ های بینی و مسیر تنفس به وجو می آید که با اصطلاح تنگی دریچه بینی شناخته می شود این اختلال شایع ترین عارضه تنفس بعد از جراحی بینی است. زمانی که مجرای داخل بینی به دلیل تکنیک نامناسبی که در جراحی انجام شده است، تنگ می شود و تنفس فرد به شدت تحت تاثیر قرار می گیرد. این افراد علائم زیر ار دارند:

  • شب تا صبح با دهان باز نفس می کشند.
  • خشکی گلو دائمی
  • گرفتگی صدا

عوارض ظاهری و زیبایی

این عارضه در افرادی که جراحی زیبایی بینی انجام داده اند و بعد ازعمل نه تنها زیبا تر نمی شوند بلکه زیبایی قبل خود را هم از دست داده اند. در اکثر موارد دلیل این مسئله نا متناسب بودن بینی با اجزای صورت است. مانند کوچک شدن بیش از حد بینی که باعث از بین رفتن تناسب قبلی می شود.

 

جهت دریافت مشاوره از دکتر فرزان رضایی، بهترین جراح  بینی در تهران با شماره 22900071 تماس حاصل نمایید .

همچنین جهت مشاهده عمل ها و کارهای دکتر فرزان رضایی می توانید مراجعه کنید به پیج اینستاگرام دکتر فرزان رضایی

 

در ادامه با جزئیات بیشتر ، به عوارض بعد از عمل بینی پرداخته ایم:

  • مشکلات زیبایی

یکی از شایع‌ ترین عوارض جراحی بینی در یک عمل ناموفق ، نا مطلوب بودن تغییرات در ظاهر بینی است که باعث غیر جذاب یا غیر طبیعی به نظر رسیدن آن می شود. یک جراحی اصلاحی پیچیده با استفاده از پیوندهای غضروفی ، راه حل این مشکل است که متأسفانه به قدری حساس و پیچیده است که فرد را با یک چالش بزرگ روبرو می کند. برای پیشگیری از این عارضه، مراجعه به یک جراح متخصص ماهر با نگاه هنری امر بسیار حیاتی است .

  • خونریزی و عفونت

این عوارض موارد نادری در بین بیمارانی است که به دست یک جراح ماهر عمل می شوند ، اما مهم است که از آنها آگاه باشید. هر زمان که جراحی انجام می‌دهید ، احتمال خونریزی شدید و یا عفونت جدی وجود دارد. خوشبختانه ، مراحل مختلفی وجود دارد که جراح می‌ تواند برای کاهش این خطرات انجام دهد تا از ایمنی شما اطمینان حاصل کند. استفاده از داروها ، مکمل‌ ها و ضدالتهاب‌ هایی که خطر خونریزی را افزایش دهند ، برای دو هفته کامل قبل از جراحی متوقف می شود. برای جلوگیری از عفونت ، پزشک از شما می‌ خواهد که یک کرم آنتی‌ بیوتیک قوی برای یک هفته قبل از جراحی استفاده کنید. علاوه بر این ، او آنتی‌ بیوتیک‌ هایی را در زمان عمل و پس از آن تجویز خواهد کرد و دستورالعمل‌ های مراقبت بعد از جراحی را به شما داده می شود تا از ایمنی و سلامتی شما در هنگام بهبودی بینی‌ تان اطمینان حاصل گردد.

  • مشکلات تنفسی

این یکی از عوارض جراحی بینی است که می‌ تواند زندگی بیمار را به شدت تحت تأثیر قرار دهد. بیشتر جراحی‌ های زیبایی بینی شامل کوچک کردن بینی است. این اغلب به بهای تهدید عملکرد بینی تمام می‌ شود. بینی ضعیف می‌شود و در نتیجه، با گذشت زمان ، گذرگاه‌ های بینی دچار مشکل شده و باعث بروز مشکلات تنفسی می‌ شود. خر و پف و مشکل در خواب ممکن است بروز کند. برای پیشگیری از این مشکل و عارضه بعد از عمل دماغ ، باید عمل به دست پزشکی سپرده شود که علاوه بر ارتقا دادن زیبایی ظاهری بینی ، عملکرد آن را نیز در سطح مطلوبی حفظ کند.

  • جای زخم‌ یا اسکار

برای انجام جراحی دو روش وجود دارد. اولین روش، رویکرد بسته است که شامل ایجاد برش‌ هایی تنها در داخل بینی می‌ شود. دومین روش، رویکرد باز است که نیاز به ایجاد برش‌ های کوچک در بیرون ساختار بینی در کنار پوستی که دو سوراخ بینی را به هم وصل می‌ کند، دارد. در هر دو حالت ، جای زخم‌ های ضعیف می‌ تواند منجر به عوارض بعد از رینوپلاستی شود. به عنوان مثال ، بافت اسکار تهاجمی در داخل بینی می‌ تواند باعث ضخامت شود که این منجر به یک کانتور نامنظم بینی می‌ شود. جای زخم‌ های قابل مشاهده و ناخوشایند در خارج بینی می‌ تواند از ظاهر کلی شما بکاهد و نشان دهد که شما جراحی انجام داده‌ اید.

  • سوراخ شدن سپتوم بینی

سپتوم بینی دیواری است که هوای دو طرف بینی را از هم جدا می‌ کند. در موارد نادر ، این دیواره ممکن است در طول جراحی سوراخ شود که می‌ تواند منجر به فشار در بینی ، صدای وز وز هنگام تنفس ، ترشح خون ، خشکی ، مشکلات تنفسی، ناراحتی و در نهایت سقوط بینی با گذشت زمان شود.اینکه آیا این عارضه بعد از عمل بینی برای شما رخ خواهد داد یا نه ، کاملاً به جراح شما بستگی دارد.  به همین دلیل انتخاب جراح به دقت بسیار مهم است.

نتیجه گیری

 به طور کلی اکثر عوارض جراحی ها ی بینی چه اختلال تنفسی و چه مشکلی که مربوط به زیبایی است، به دلیل بیش از حد کوچک شدن بینی و برداشتن زیاد بافت ها انجام می شود، به همین دلیل است که امروزه برای پیشگیری از این مسائل در جراحی های بینی سعی می شود به جای آنکه اندازه بینی بیش از حد کوچک شود، تناسب و هارمونی بین بینی و اجزای صورت به وجود آید و توجه ویژه ای به مسائل داخل بینی می شود که مشکلات بعد ازعمل برای بیماران پیش نیاید.

سایر مقالات:

آیا آلرژی با جراحی بینی از بین می رود؟

روش های جراحی بینی

جراحی بینی طبیعی

مراقبت بعد از جراحی بینی 

اهمیت پوست بینی در جراحی بینی 

 

Message Us on WhatsApp