جراحی بینی استخوانی در تهران و نمونه کارهای عالی + دکتر فرزان رضایی

عمل بینی که یک پروسه محبوب نزد زیباجویان به حساب می آید ، بر روی دو نوع بینی استخوانی و گوشتی به انجام می رسد که هر یک چالش های مربوط به خود را دارند. در اینجا می خواهیم به جراحی بینی استخوانی بپردازیم و متقاضیان عزیز را با جزء به جزء این پروسه آشنا سازیم. اگر شما هم می خواهید با لبخند رضایت از مطب دکتر خارج شوید ، باید پیش از اقدام به عمل، اطلاعات لازم را کسب کرده باشید. از این رو توضیحات دکتر فرزان رضایی ، بهترین جراح بینی در تهران را به یاد بسپارید.

جراحی بینی استخوانی - دکتر فرزان رضایی

ویژگی های بینی استخوانی

پیش از آن که با روند جراحی بینی استخوانی آشنا شویم ، بهتر است بدانیم که این نوع از بینی ها چه مشخصاتی دارند ؛ بدین صورت خیلی بهتر می توانیم روند انجام پروسه ، مراقبت های لازم و عوارض احتمالی بعد از پروسه را درک کنیم. نازکی پوست دماغ استخوانی ، مشخصه ای بارز و مثبتی است که در نتیجه نهایی عمل هم تاثیر دارد. ویژگی دیگر این بینی ها محکم و منسجم بودن بافت های تشکیل دهنده آن هستند. استحکام موجود در ساختار دماغ استخوانی باعث می شود که تغییرات بسیار ظریف و دقیق اعمال شوند و نتیجه پایانی مشابه با خواسته بیمار باشد.

دلایل وجود قوز بینی استخوانی

  1. مادرزادی: افراد از بدو تولد به دلایل ژنتیکی دارای قوز بینی می باشند.
  2. ایجاد قوز به دلیل ایجاد ضربه در اثر حادثه که معمولا در شکستگی های بینی اتفاق می افتد.
  3. ایجاد قوز در اوان کودکی بر اثر ضربه که به تدریج پس از تکمیل فرآیند رشد به طور واضحی نمایان می باشد.

جراحی بینی استخوانی چه ایراداتی را برطرف می کند؟

کسانی که این نوع بینی را دارا هستند ، معمولا از ایراداتی مثل قوز و برجستگی بیش از حد بینی و انحراف سپتوم رنج می برند. همچنین وجود بافت استخوانی ، ریسک شگستگی بینی را نیز بالاتر می برد. از این بابت طی عمل بینی استخوانی ، جراح قوز را بر می دارد ، سپتوم را صاف کرده و شکستگی ها را نیز درمان می کند.

تاثیر نازک بودن پوست در نتیجه عمل بینی استخوانی

همانطور که پیش تر اشاره شد ، پوست نازک بینی عموما یک ویژگی مثبت برای جراحی بینی استخوانی در نظر گرفته می شود. اما در مواقعی هم ، ممکن چنین مسئله ای برای عمل محدودیت ایجاد کند. یکی از نکات مثبت این است که تغییرات اعمال شده روی ساختار زیرین ، به خوبی قابل دیدن خواهند بود. بدین معنا که ضخامت پوست به قدری نیست که اصلاحات و فرم ایجاد شده برای بینی را به طور کامل پوشش دهد.

ورم بینی که یکی از دغدغه های افراد در دوران ریکاوری است ، بعد از جراحی کردن بینی استخوانی به دلیل ضخامت کم پوست ، با شدت کمتری نمایان می شود. بدین ترتیب می توان این انتظار را داشت که دوره ریکاوری کوتاه تری را طی خواهند کرد و سریع تر به نتیجه نهایی می رسند.

ضخامت پوست می تواند در احتمال تشکیل اسکار و برجای ماندن اثر برش های جراحی نیز تاثیر گذار باشد. با توجه به این مسئله بعد از عمل زیبایی بینی استخوانی احتمال پیدایش چنین مواردی کمتر خواهد بود.

تنها محدودیتی که نازکی پوست دماغ استخوانی می تواند به دنبال داشته باشد ، به مرحله بخیه زدن مربوط می شود. کسانی که پوست بینی شان بیش از حد نازک باشد ، توانایی نگهداشتن نخ بخیه ها را نخواهد داشت ؛ از این رو جراح در پایان جراحی بینی استخوانی با چالش روبرو می شود. یکی از راه حل های این امر ضخامت بخشیدن به پوست است. بهترین جراح بینی استخوانی در تهران می تواند طی تکنیک های خاصی این امر را به انجام برساند بدون آن که تاثیر منفی بر نتیجه عمل داشته باشد.

روش های رینوپلاستی

عمل کردن بینی می تواند از دو طریق انجام شود : 1- روش باز 2- روش بسته. اگر عمل بینی استخوانی به روش باز انجام پذیرد ، برش روی بافت جدا کننده سوراخ های بینی ایجاد شده و بهترین دکتر عمل بینی استخوانی در تهران با بلند کردن پوست به طور کامل ، تغییرات را اعمال می کند. در طرف دیگر اگر جراحی دماغ استخوانی به روش مدرن و کم تهاجم بسته انجام شود ، برش دهی در داخل سوراخ های بینی به انجام می رسد. خوشبختانه طی جراحی بینی بسته دیگر خبری از اسکار و جای زخم روی پوست نخواهد بود.

یکی دیگر از تکنیک های انواع عمل بینی ، از جمله جراحی بینی استخوانی توسط دکتر فرزان رضایی بر روی نوک بینی اجرا می شود ، متد پلی گون است. در عمل نوک بینی پلی گون ، به سبب پیروی از اصول و قواعد هندسی ، نتیجه بدست آمده بسیار دقیق و شکیل خواهد بود.

بهترین مدل عمل بینی استخوانی

هر متقاضی جراحی زیبایی بینی استخوانی  می داند که برای انجام این عمل می تواند یکی از سه مدل طبیعی ، فانتزی و نیمه فانتزی را انتخاب نماید.

  1. در جراحی بینی استخوانی به صورت طبیعی ، همان طور که مشخص است ، تغییرات کاملا هماهنگ با اجزای صورت اعمال می شوند و نتیجه کاملا نچرال به نظر می رسد
  2. در مدل بینی نیمه فانتزی ، بینی استخوانی کمی قوس دار خواهد بود و سایز آن نیز کوچک می شود.
  3. در نتیجه عمل بینی به شکل عروسکی یا همان فانتزی ، فرم کوچک ، قوس دار و سر بالا برای بینی ایجاد می گردد.

برای اینکه متوجه شویم بهترین مدل برای عمل بینی های استخوانی چیست باید به یک جراح بینی خوب و با تجربه مراجعه کنید. از آن جایی که ساختار طبیعی دماغ استخوانی زمینه را برای اعمال تغییرات گوناگون فراهم می کند ، عموما جراح ابتدا آناتومی صورت را بررسی می کند تا پی ببرد کدام مدل می تواند بهترین نتیجه را حاصل کند. البته در این راستا ایشان خواسته و سلیقه بیمار را نیز در نظر می گیرد.

چگونه برای جراحی بینی استخوانی آماده شویم؟

اقدامات قبل از عمل دماغ استخوانی در جهت آماده کردن جسم و ذهن برای عمل ، به شما کمک می کنند. مانند هر جراحی دیگر ، پیش از قرار گیری تحت جراحی لازم است از سوی یک جراح بینی خوب در تهران مشاوره شوید. این مشاوره به منزله حاصل شدن اطمینان از کاندیدایی فرد برای عمل است. بنابراین پزشک در این جهت هر گونه مسئله ای که به سلامت ذهنی و جسمی او مربوط میشود را بررسی می نماید.

بهتر است در این جلسه خواسته هایتان و هر گونه سوالی که در ذهن تان شکل می گیرد را با پزشک معالج به اشتراک بگذارید. یعنی به ایشان بگویید که می خواهید جراحی بینی استخوانی برای شما به چه مدل انجام شود یا از ایشان بپرسید که تا چه مدت باید از چسب بینی استفاده کنید. شایان ذکر است که کسب تمام آگاهی های لازم پیش از جراحی به شما کمک می کند تا استرس و اضطراب کمتری را تجربه کنید.

فیلم جراحی بینی استخوانی و نتیجه فوق العاده آن

روش پرزرویشن

یکی از مدرن و جدیدترین روش های عمل کردن بینی ، پرزرویشن رینوپلاستی است که نتیجه فوق العاده ای را به ارمغان می آورد. ریسک بروز هرگونه عارضه ای در این تکنیک حداقل است.؛ زیرا جراح بینی با نگهداری از بافت های طبیعی ساختار ، اصلاحات را روی بینی پیاده سازی می کند.

کانتور لاین در جراحی بینی استخوانی

یکی از اصلاحاتی که طی عمل جراحی اعمال می شود و موجب افزایش جذابیت و زیبایی بینی میگردد ، کانتورینگ آن است. کانتور لاین بینی استخوانی ، با توجه به ساختار با استحکام آن بسیار دقیق ایجاد می شود. طی این تکنیک جراح در دو سمت دورسال بینی به منظور ایجاد زاویه ، دو خط متقارن ایجاد می نماید. وجود این دو خط ، علاوه بر زیبایی ، ظاهری طبیعی را نیز پدید می آورد.

زاویه دار کردن نوک بینی در عمل دماغ استخوانی

بعضی از متقاضیان تمایل دارند طی جراحی ، نوک بینی زاویه داری داشته باشند. در جراحی بینی استخوانی اعمال این تغییر امکان پذیر است. با توجه به این که بافت تشکیل دهنده آن ناحیه استحکام لازم را دارا می باشد ، ایجاد یک نوک بینی زاویه دار با بهره گیری از تکنیک نوک بینی پلی گون می تواند به انجام برسد. برای هر بیمار ، بسته به مدل انتخابی او ، یعنی جراحی بینی طبیعی ، فانتزی یا نیمه فانتزی ، میزان زاویه دار شدن تیپ متفاوت است.

شکستن استخوان در رینوپلاستی

در متدهای قدیمی جراحی بینی استخوانی ، گاهی اوقات برای اعمال تغییرات ، جراح مجبور به شکستن استخوان می شد. این روش درد ، کبودی و ورم بیشتری را پس از عمل در پی داشت. اما امروزه شاهد اعمال چنین متدهایی نیستیم ؛ زیرا پروسه های جراحی در مسیر کم تهاجم تر شدن بوده و روز به روز تکنیک های جدیدتری برای انجام عمل بینی استخوانی ابداع می شود.

توجه داشته باشید که احتمال بکارگیری متد گفته شده خیلی کم است اما صفر نیست. زیرا امکان دارد بیماری با شرایط و ایرادات خاص در بینی مراجعه نماید و جراح برای اصلاح کردن فرم دماغ از شکستن استخوان بهره بگیرد.

شدت ورم بعد از عمل بینی استخوانی

به نظر شما امکان دارد بعد از عمل از بروز ورم به طور کامل جلوگیری شود؟ متقاضیان زیادی هستند که پیش از جراحی بینی استخوانی به دوره بعد و ورمی که قرار است نمود پیدا کند ، فکر می کنند و همین امر موجب تشویش خاطرشان می شود. اما در حقیقت این مسئله چندان امر نگران کننده ای نیست و باید آن را به عنوان یک واکنش طبیعی بدن به تغییرات انجام شده بپذیرید. کسانی که دماغ استخوانی دارند ، با توجه به نازک بودن پوست و محکم بودن بافت ها ، پس از عمل شدت کمتری از ورم را تجربه نموده و در مدت زمان کوتاه تری برطرف می گردد. در راستای کمک به ورم بینی استخوانی بعد از عمل می توانید از راهکارهای زیر استفاده نمایید :

  • غذاهای تند و پر از ادویه نخورید.
  • سعی کنید نمک کمتری مصرف نمایید
  • مقدار آب آشامیدنی طی روز را افزایش دهید
  • در روزهای اول از کمپرس یخ استفاده کنید
  • چسب زدن بینی را فراموش نکنید
  • موقع خواب بهتر است دو بالش زیر سر خود قرار دهید

ورم بعد از جراحی بینی استخوانی - دکتر فرزان رضایی

تزریق کورتون پس از این پروسه

کورتون ماده است که به کاهش ورم کمک می کند و گاهی اوقات پس از جراحی بینی برای فرد تزریق می شود. عموما ورم بعد از عمل بینی استخوانی در مقادیر بالایی نمود پیدا نمی کند. همچنین در دوره نقاهت در صورت مراقبت مطلوب ، طی یک بازه زمانی کوتاه برطرف می گردد. به همین دلیل تزریق کورتون پس از جراحی بینی استخوانی به ندرت اتفاق می افتد.

همچنین یکی دیگر از مزیت های تزریق کورتون ، جلوگیری از تشکیل بافت اسکار است. نازکی پوست دماغ استخوانی ، خود از وقوع این عارضه جلوگیری کرده و معمولا افراد به تزریق کورتون نیازی پیدا نمی کنند.

دلایل بروز بوی بد بعد از جراحی بینی استخوانی

بوی بد بینی بعد از عمل بینی استخوانی طبیعی بوده و از یک هفته تا یک ماه ممکن است وجود داشته باشدکه با استفاده از شستشو به وسیله سرم و نخ بینی این بوی نامطبوع از بین می رود. زمانی این بو بد نگران کننده می باشد که بوی بد تا ماهها به طول می انجامد. این مشکل دارای عللی به شرح ذیل می باشد:

  1. عفونت بینی بعد از جراحی : در برخی جراحی های بینی استخوانی از بخیه معمولی استفاده می شود که قابلیت جذب را ندارد. در مواقعی که این بخیه ها در بینی باقی بماند فضایی بین پوست و اعضای داخلی بینی ایجاد کرده که فضایی مناسب برای رشد میکروب ها را ایجاد می کند. این میکروب ها به تدریج باعث ایجاد عفونت در بینی می شود که به همراه آن بوی بد استشمام می شود.
  1. سابقه بیماری دیابت و سایر عفونت ها در فرد ممکن است باعث ایجاد عفونت در بینی بعد از جراحی شود .
  2. در برخی جراحی های بینی بافت های مرده و مخاط و استخوان بینی در اثر از بین رفتن شاخک زیرین بینی بدون پوشش می ماند. این عمل باعث ایجاد زمینه برای رشد میکروب ها شده و عفونت را ایجاد می کند . در این موارد مصرف آنتی بیوتیک با تجویز پزشک توصیه می شود.
  3. مشکل سینوزیت : در افرادی که سابقه عفونت سینوس داشته یا در حال حاضر دارای سینوزیت هستند امکان عفونت بینی پس از جراحی وجود دارد. در این گونه افراد مصرف آنتی بیوتیک تجویز می شود که درمان آن موقتی بوده و پس از بهبودی کامل بینی باید ان را درمان کنند.
  4. گرفتگی سوراخ بینی باعث مسدود شدن مجرای بینی می شود که این مشکل مانعی در خروج ترشحات بینی ایجاد کرده و باعث عفونت می شود. که در این موارد از سرم های شستشوی بینی می توان برای رفع این مشکل استفاده کرد.

هزینه این نوع عمل بینی در تهران

عمل بینی عملیاتی جراحی است که اغلب با هدف زیبایی انجام می شود و به همین دلیل به ندرت هزینه های آن توسط شرکت های بیمه پوشش داده می شود. بسیاری بیماران از یک چشم انداز منطقی به هزینه جراحی نگاه می کنند و آن را بهایی تعریف شده می دانند که در ازای بهبود چهره و رفع ایرادات زیبایی که سالها برایشان آزار دهنده بوده است پرداخت کرده اند. اگر قصد جراحی بینی استخوانی خود را دارید بهتر است فاکتورها و المان های تاثیر گذار بر روی هزینه کلی این عملیات را بررسی کنید. بعد از بررسی این فاکتورها خودتان به این نتیجه منطقی می رسید که هزینه ای که برای جراحی صرف کرده اید در واقع یک سرمایه گذاری دراز مدت بوده که کل زندگی شما را تغییر داده است. برخی عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت جراحی بینی استخوانی پیچیدگی فرایند، سطح مهارت جراح، تدارکات لازم برای دوره های قبل و بعد از عمل، بیهوشی و موقعیت جغرافیایی مرکز درمان می باشد.

عوارض عمل بینی استخوانی

بسیاری از بیماران رینوپلاستی بینی استخوانی اغلب این عملیات جراحی را یک تجربه بی خطر و بدون عارضه معرفی کرده و اذعان دارند که دوره ریکاوری آنها بسیار هموار سپری شده و نتیجه جراحی برایشان رضایت بخش بوده است. البته کبودی، تورم، گرفتگی بینی و اندکی خونریزی بعد از جراحی که تجربه آن بعنوان بخش لاینفک عملیات اجتناب ناپذیر است را نمی توان بعنوان عارضه تلقی کرد. بحث کامل درباره وضعیت سلامت عمومی بیمار، حساسیت ها، بیماری ها و داروهای مصرفی و به طور کلی ترسیم یک طرح درمان کامل اختصاصی متناسب با شرایط ویژه هر بیمار به دست بهترین جراح بینی استخوانی ضامن اجرای یک پروسیجر بدون عارضه خواهد بود.

جراحی بینی استخوانی بدون عمل

رینوپلاستی بدون جراحی که شاید این روزها در بنرهای تبلیغاتی زیاد به چشم می خورد آنطورکه باید و شاید تشریح نشده و بهمین دلیل تصویر غلطی را در اذهان شکل داده و برخی تصور می کنند که اصلاح ایرادات بینی بدون جراحی امکان پذیر است!! رینوپلاستی بدون جراحی یک عملیات زیبایی است که به طور موقتی با استفاده از فیلرهای پوستی تغییراتی را در شکل بینی ایجاد می کند. این روش ها بر خلاف تکنیک های جراحی دارای محدودیت هایی در خلق یک نتیجه تحسین برانگیز دائمی هستند و قادر به کوچک کردن اندازه بینی نبوده و تنها برای یک دوره نهایتاً شش ماهه می توانند ناهمواری های بینی را پوشش دهند. اگر قصد دارید به حجم بینی خود اضافه کنید، نوک بینی بزرگتری داشته باشید، قوز بینی و سایر ناهمواری های روی سطح این اندام را پوشش دهید یا انحراف بینی را به طور موقتی صاف کنید می توانید از روش های غیر جراحی بهره مند شوید. فیلرهای استفاده شده در این فرایند قادر به باریک کردن بینی نیستند و تنها با رفع ناهمواری های روی بینی می توانند باعث متقارن تر دیده شدن بینی شوند. با این توضیحات طبیعتاً خود به این نتیجه گیری منطقی می رسید که اصلاح دائمی ایرادات بینی و خلق نتیجه ای چشم نواز جز در سایه جراحی بینی به هیچ روش دیگری امکان پذیر نبوده و روش هایی از قبیل موارد فوق الذکر تنها نتایج محدود و موقتی را بوجود آورده و به هیچ وجه نمی توان آنها را روش هایی قابل رقابت با جراحی بینی تلقی کرد.

مزایای عمل بینی استخوانی

عمل بینی استخوانی دارای مزایای متعددی است که برخی از مهم‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

  • اصلاح پل و نوک بینی: اگر از ظاهر بینی خود ناراضی هستید و پل بینی‌تان قوز دارد یا نوک بینی‌تان به سمت پایین متمایل است، جراحی بینی می‌تواند این مشکلات را اصلاح کند.
  • متعادل کردن اجزای صورت: بینی نقش مهمی در زیبایی صورت دارد. گاهی اوقات بینی کج است یا به گونه‌ای است که باعث عدم تقارن صورت می‌شود. جراحی بینی می‌تواند تعادل بهتری در صورت ایجاد کند و ظاهر کلی آن را بهبود بخشد.
  • کوچک کردن بینی: اگر بینی‌تان بزرگ یا پهن به نظر می‌رسد، با جراحی می‌توان مقداری از استخوان و غضروف بینی را برداشت تا بینی ظریف‌تر و باریک‌تر شود.
  • اصلاح ناهنجاری‌ها: جراحی بینی استخوانی علاوه بر جنبه زیبایی، می‌تواند برای رفع مشکلات تنفسی نیز مفید باشد. اگر آلرژی دارید و این موضوع باعث التهاب در حفره بینی و مشکلات تنفسی شده است، جراحی بینی می‌تواند ساختارهای بینی را گشادتر کند تا تنفس بهتری داشته باشید.
  • درمان پولیپ بینی: جراحی بینی برای بیمارانی که از پولیپ بینی رنج می‌برند نیز مناسب است. عمل پولیپ بینی معمولاً همراه با جراحی بینی استخوانی انجام می‌شود.
  • اصلاح انحراف سپتوم بینی: اگر سپتوم بینی در مرکز قرار نگیرد، ممکن است باعث اختلال در تنفس و عفونت‌های سینوسی مکرر شود. در این حالت، انحراف سپتوم باید با جراحی بینی اصلاح شود.

عمل بینی استخوانی با لیزر

رینوپلاستی بینی استخوانی با لیزر روشی کم تهاجم تر است. در این روش، پزشکان از پرتوهای لیزر CO۲ برای جدا کردن لایه ضخیم روی بینی استفاده می‌کنند. این پروسه می‌تواند به دلایل زیبایی یا ترمیمی انجام شود و همچنین در صورت لزوم می‌تواند مجرای بینی را باز کند. لازم به ذکر است که این روش تأثیر چندانی در رینوپلاستی بینی گوشتی ندارد.

مراقبت های بعد از عمل بینی استخوانی

پس از انجام جراحی بینی استخوانی ، دوره ریکاوری شما آغاز می شود. این دوره و مراقبت های آن ، به اندازه اقدامات آماده سازی عمل زیبایی بینی استخوانی با اهمیت هستند. جراح بینی برای این که از بینی استخوانی جراحی شده تان به درستی و خوبی مراقبت کنید در خصوص موارد زیر ، نکات مراقبتی را در اختیارتان می گذارد :

  • رژیم غذایی مناسب پس از جراحی بینی استخوانی
  • زمان مناسب برای شروع فعالیت های ورزشی
  • آموزش چسب زدن بینی
  • نحوه خوابیدن

Message Us on WhatsApp